Bahar Dönemi Ders Programları (Taslak)

Lisans ve lisansüstü taslak ders programları paylaşılmıştır. Özellikle mezuniyet durumu etkilenen öğrencilerimiz programdaki çakışmalarını Arş. Gör. Senanur Dokuz'a,  sdokuz@yildiz.edu.tr adresinden 29.01.2024 saat 15:00'a kadar bildirebilirler.

*Program güncellemesi 29.01.2024

!! Yalnızca bu dönem KOOP yapacak öğrencilerimiz İşletmede Mesleki Eğitim derslerini alacaklardır. Ders seçimi döneminde OBS üzerinden dersleri görebileceklerdir.

!! MBG3091 Popülasyon Genetiği ve MBG3071 Biyoetik dersleri 2024-2025 eğitim planında zorunlu ders olacaklardır. Dersi seçebilen 3. sınıf öğrencilerimizin alması önem arz etmektedir. Dersi almayan öğrencilerimiz 4. sınıfta seçmek durumunda kalacaklardır.

!! MBG4131 Biyobozunur Polimerik Biyomateryaller dersi MES-3 (4. sınıf güz dönemi) kategorisindedir. Seçen öğrencilerimizin bu duruma dikkat etmesi gerekmektedir. 2. ve 3. sınıf öğrencilerimiz dersi alarak 4. sınıf güz dönemine saydırabilirler.